Ilona Ostrowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011
7.5 2011 Anita Skotnicka
6.6 2010 Redaktorka z TVP
6.4 2009 Prokurator Laura, narzeczona Brajtnera (gościnnie)
6.5 2006 Helena Morsztyn (gościnnie)
2.9 2004 Dziennikarka Bożena Nowakowska (gościnnie)
6.9 2004 Skorupska (gościnnie)
7.2 2002 Zuzia (głos) (gościnnie)
3.7 1998 Magda, córka Barbary

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ilona Ostrowska filmy Ilona Ostrowska najlepsze filmy Ilona Ostrowska zdjęcia Ilona Ostrowska galeria Ilona Ostrowska biografia Ilona Ostrowska nominacje Ilona Ostrowska nagrody i wyróżnienia Ilona Ostrowska filmografia Ilona Ostrowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.