Ireneusz Machnicki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Robert (gościnnie)
3.9 2008 Robert (gościnnie)
5.7 2004 Robert (gościnnie)
6.9 2004 Robert (gościnnie)
6.2 2002 Robert (gościnnie)
5.7 2002 Robert (gościnnie)
7.2 2001 Robert (gościnnie)
4.2 2000 Robert (gościnnie)
6.4 2000 Robert (gościnnie)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Robert (gościnnie)
7.4 1989 Robert (gościnnie)
7.6 1988 Robert (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ireneusz Machnicki filmy Ireneusz Machnicki najlepsze filmy Ireneusz Machnicki zdjęcia Ireneusz Machnicki galeria Ireneusz Machnicki biografia Ireneusz Machnicki nominacje Ireneusz Machnicki nagrody i wyróżnienia Ireneusz Machnicki filmografia Ireneusz Machnicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.