Iwona Miernik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Prostytutka
8.0 2010 Prostytutka
7.1 2008 Kasjerka w sklepie (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Stewardessa (gościnnie)
6.9 2004 Żona Zawady (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Iwona Miernik filmy Iwona Miernik najlepsze filmy Iwona Miernik zdjęcia Iwona Miernik galeria Iwona Miernik biografia Iwona Miernik nominacje Iwona Miernik nagrody i wyróżnienia Iwona Miernik filmografia Iwona Miernik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.