Iwona Wszołkówna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Wioletta Mróz
7.1 2008 Urszula Macińska (gościnnie)
5.0 2005 Frida, podopieczna Hufaldowej
6.5
Anioł stróż
Man of the House
2005 Kamila (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Jola
6.1 2004 Asia
6.9 2004 Kelnerka, Iwona
6.6 2003 (gościnnie)
7.2 2002 Regina (gościnnie) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Iwona Wszołkówna filmy Iwona Wszołkówna najlepsze filmy Iwona Wszołkówna zdjęcia Iwona Wszołkówna galeria Iwona Wszołkówna biografia Iwona Wszołkówna nominacje Iwona Wszołkówna nagrody i wyróżnienia Iwona Wszołkówna filmografia Iwona Wszołkówna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.