Jacek Barczak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Lekarz asystujący (gościnnie)
5.6 2010 Reporter (gościnnie)
3.9 2008 (gościnnie)
7.3 2006 Mężczyzna
6.9 2004 Mediator (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Barczak filmy Jacek Barczak najlepsze filmy Jacek Barczak zdjęcia Jacek Barczak galeria Jacek Barczak biografia Jacek Barczak nominacje Jacek Barczak nagrody i wyróżnienia Jacek Barczak filmografia Jacek Barczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.