Jacek Bursztynowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
5.0 2010 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.6 2010 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.4 2009 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.3 2008 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
5.4 2007 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.8 2007 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.5 2006 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
8.2 2005 Pułkownik z Bemowa (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.3
Lilli czarodziejka
Lilly the Witch
2004 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.9 2004 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.7 2003 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.6
Ozzy i Drix
Ozzy & Drix
2002 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.2 2002 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.2
Owca w Wielkim Mieście
Sheep In The Big City
2000 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.7 2000 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.4 2000 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.0
Papirus
Papyrus
1998 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.1 1998 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.3 1996 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
4.9
Patrol Jin Jina
Jin Jin and Panda Patrol
1994 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.3 1989 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
8.5 1987 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.0 1985 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
6.6 1979 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.4
Scooby-Doo
Scooby-Doo/Dynomutt Hour, The
1976 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 Rzeczoznawca Zdzisław Struś (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Bursztynowicz filmy Jacek Bursztynowicz najlepsze filmy Jacek Bursztynowicz zdjęcia Jacek Bursztynowicz galeria Jacek Bursztynowicz biografia Jacek Bursztynowicz nominacje Jacek Bursztynowicz nagrody i wyróżnienia Jacek Bursztynowicz filmografia Jacek Bursztynowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.