Jacek Dzięgiel
Data urodzenia: 1965-09-13

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Policjant (gościnnie)
7.0 2010 (gościnnie)
5.8 2010 Pacjent (gościnnie)
7.1 2008 Bezdomny (gościnnie)
5.0 2005 Żołnierz radziecki (gościnnie)
6.9 2004 Jan Głowaś (gościnnie)
5.8 2003 Stawinoga (gościnnie)
6.2 2000 "Rogal"
5.6 2000 (gościnnie)
6.1 1999 "Rogal"
5.7 1999 Sekretarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Dzięgiel filmy Jacek Dzięgiel najlepsze filmy Jacek Dzięgiel zdjęcia Jacek Dzięgiel galeria Jacek Dzięgiel biografia Jacek Dzięgiel nominacje Jacek Dzięgiel nagrody i wyróżnienia Jacek Dzięgiel filmografia Jacek Dzięgiel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.