Jacek Kałucki
Data urodzenia: 1953-12-05
Miejsce urodzenia: Kalisz, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Marian Spychalski
5.8 2010 Pacjent (gościnnie)
3.8 2009 Szef
5.6 2009 Detektyw (gościnnie)
6.3 2008 Koryciński (gościnnie)
5.1 2007 Lekarz (gościnnie)
3.4 2006 Włodek, właściciel wypożyczalni (gościnnie)
6.7 2005 Zbyszek, klient Wojtka (gościnnie)
6.9 2004 Naczelnik więzienia (gościnnie)
5.9 2003 Wójt
5.8 2003 (gościnnie)
7.4 2002 Właściciel sklepu ze sprzętem elektronicznym
7.2 2002 Ksiądz (głos) (gościnnie)
5.8 2001 Andrzej
4.7 2001 Docent, wykładowca Magdy
4.2 2000 Prawnik Zbigniewa Zdrojewskiego (gościnnie)
7.6
Yu-Gi-Oh!
Yugiô: Duel Monsters
2000 (polski dubbing)
5.3 1999 Ksiądz w Borzęcinie(gościnnie)
7.5
Lisek Pablo
Pablo the Little Red Fox
1999 Baxter (polski dubbing)
7.4 1997 (gościnnie)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Profesor Oak / Profesor Elm (polski dubbing)
4.3 1996
7.7 1995 Policjant
5.2 1995 Marzec, importer alkoholu (gościnnie)
7.1 1994 Dreadknight (polski dubbing)
5.8 1993 Pracownik telewizji (gościnnie)
6.7 1993 Adwokat Kudeli (gościnnie)
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 (polski dubbing)
7.6 1988 "Dziennikarz" Jacques Dalaron, agent francuskiego wywiadu (gościnnie)
6.0 1987 Pracownik cyrku
6.0 1987 Kelner obsługujący Jana(niewymieniony w czołówce)
8.2 1987 (gościnnie)
7.5 1984
8.2 1982 Przyjaciel na przyjęciu
7.9 1981 Zbyszek, asystent geodety, kochanek nauczycielki
6.3 1980 Jerzy
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Dostawca kosza (niewymieniony w czołówce)
7.9 1978 Student Michałowskiego
6.8 1977 Młody lekarz (gościnnie) (niewymieni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Kałucki filmy Jacek Kałucki najlepsze filmy Jacek Kałucki zdjęcia Jacek Kałucki galeria Jacek Kałucki biografia Jacek Kałucki nominacje Jacek Kałucki nagrody i wyróżnienia Jacek Kałucki filmografia Jacek Kałucki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.