Jacek Mikołajczak
Data urodzenia: 1960-12-02
Miejsce urodzenia: Mysłowice, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2008 Doktor Otto Kirchner
7.7 2007 Doktor Otto Kirchner
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Doktor Otto Kirchner
7.7
Nowa szkoła króla
Emperor's New School, The
2006 Doktor Otto Kirchner
6.3 2005 Doktor Otto Kirchner
5.5 2005 Doktor Otto Kirchner
6.9 2004 Doktor Otto Kirchner
7.4
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Star Wars: Clone Wars
2003 Doktor Otto Kirchner
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Doktor Otto Kirchner
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Doktor Otto Kirchner
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Doktor Otto Kirchner
6.7 2000 Doktor Otto Kirchner
7.4 1999 Doktor Otto Kirchner
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Doktor Otto Kirchner
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Doktor Otto Kirchner
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 Doktor Otto Kirchner
6.5
Myszorki na prerii
Little Mouse on the Prairie
1997 Doktor Otto Kirchner
9.0 1997 Doktor Otto Kirchner
7.6 1997 Doktor Otto Kirchner
6.8 1995 Doktor Otto Kirchner
8.9
Niegrzeczni faceci
Men Behaving Badly
1992 Doktor Otto Kirchner
6.5 1989 Doktor Otto Kirchner
7.6 1988 Doktor Otto Kirchner
6.5
Tęczowa kraina
Rainbow Brite
1985 Doktor Otto Kirchner
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Doktor Otto Kirchner

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Mikołajczak filmy Jacek Mikołajczak najlepsze filmy Jacek Mikołajczak zdjęcia Jacek Mikołajczak galeria Jacek Mikołajczak biografia Jacek Mikołajczak nominacje Jacek Mikołajczak nagrody i wyróżnienia Jacek Mikołajczak filmografia Jacek Mikołajczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.