Jakub Kotyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Adiutant von Rasmusa
6.1 2010 Redaktor (gościnnie)
5.5 2009
6.3 2008 Pracownik sklepu (gościnnie)
6.9 2006 Policjant francuski eskortujący "Granda" (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Fotograf (gościnnie)
6.9 2004 Sebastian Wujec (gościnnie)
4.2 1999 Jurek Rudecki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jakub Kotyński filmy Jakub Kotyński najlepsze filmy Jakub Kotyński zdjęcia Jakub Kotyński galeria Jakub Kotyński biografia Jakub Kotyński nominacje Jakub Kotyński nagrody i wyróżnienia Jakub Kotyński filmografia Jakub Kotyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.