Jakub Snochowski
Data urodzenia: 1977-04-17
Miejsce urodzenia: Sztokholm, Szwecja

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Fotograf Miłosz (gościnnie)
5.5
Kobieta, która pragnęła mężczyzny
Kvinden Der Drømte Om En Mand
2010 Recepcjonista w hotelu
8.1 2008 Pan Ludwik (gościnnie)
6.3 2008 Kleryk Wojtek (gościnnie)
5.1 2007 Haker (gościnnie)
3.4 2006 Piotrek, kolega Irminy (gościnnie)
5.7
Zawiadowca Ernie
Underground Ernie
2006 Podróżny (polski dubbing)
6.7 2005 Maciej Wolicki (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Spud (polski dubbing)
7.9 2004 Bogdan, student Akademii Europejskiej (gościnnie)
5.7 2004 "Chicken" (gościnnie)
6.9 2004 Maciej Kawecki (gościnnie)
6.6 2003 Michał Krajewski, chłopak Uli
8.0 1999 Kelner
5.3 1999 'Paker'(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jakub Snochowski filmy Jakub Snochowski najlepsze filmy Jakub Snochowski zdjęcia Jakub Snochowski galeria Jakub Snochowski biografia Jakub Snochowski nominacje Jakub Snochowski nagrody i wyróżnienia Jakub Snochowski filmografia Jakub Snochowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.