Jan Aleksandrowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Arnold, człowiek Grześka
6.7 2010 "Mocny" (gościnnie)
5.0 2010 Kryminalista (gościnnie)
7.2 2010 Enkawudzista
7.2 2008 Kierowca eskortujący
2.6 2008 Dostawca (gościnnie)
7.1 2008 Łysy (gościnnie)
6.3 2008 Ochroniarz (gościnnie)
5.9
Szpiegowska rodzinka
My Spy Family
2007 (polski dubbing)
6.5 2007 Szmelc (polski dubbing)
4.5 2006 Kandydat do pracy (gościnnie)
6.4 2006 "Smuga" (gościnnie)
7.7 2006 Lesio (polski dubbing)
6.8
Fantastyczna Czwórka
Quatre fantastiques, Les
2006 (dialogi w polskim dubbingu)
7.1 2005 (polski dubbing)
7.9 2004 "Freak" (gościnnie)
7.9 2004 (polski dubbing)
6.9 2004 Michał Jonas (gościnnie)
7.6
Dziewczyny i miłość
Girls in Love
2003 (polski dubbing)
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 Kokoju (polski dubbing)
6.8 2001 Koji (polski dubbing)
6.4 2000 Chłopak z bandy osiedlowej (odc. 7)
4.2 2000 Nikołaj Kalicew, rosyjski mim, przyjaciel Magdy
4.0 2000 "Kapsel"
6.4 2000 Miszka (odc.9) (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Ross (polski dubbing)
7.1
Beavis i Butt-Head
Beavis and Butt-Head
1993 Butt-head (polski dubbing)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Słoń Eliot (polski dubbing)
7.2
Pomocy! To banda Kudłacza!
Help! It's the Hair Bear Bunch
1971 Bubi (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Aleksandrowicz filmy Jan Aleksandrowicz najlepsze filmy Jan Aleksandrowicz zdjęcia Jan Aleksandrowicz galeria Jan Aleksandrowicz biografia Jan Aleksandrowicz nominacje Jan Aleksandrowicz nagrody i wyróżnienia Jan Aleksandrowicz filmografia Jan Aleksandrowicz aktor Jan Aleksandrowicz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.