Jan Hencz
Data urodzenia: 1946-08-13
Miejsce urodzenia: 2010-09-25
Stan cywilny: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Pasażer z gazetą
3.5 2010 Lekarz
7.6 2010
7.2 2008 Pan Władek, opiekun cmentarza
7.9 2007 Staruszek - filatelista (gościnnie)
7.0 2007 Generał Świteź, wykładowca w szkole policyjnej (gościnnie)
3.4 2006 Kierowca (gościnnie)
6.7 2005 Sędzia (gościnnie)
5.0 2005 Staruszek na wrocławskim dworcu (gościnnie)
6.9 2004 Mikołaj Wilk (gościnnie)
5.6 1998 Sekretarz
7.5 1995 Oficer UOP zabity przez goryli "Bossa" (gościnnie)
6.3 1993 Dozorca Borówka
6.1 1991 Osipow
7.3 1991
7.8 1990 Członek grupy oficjeli na sali kina "Wolność"
7.3 1989 Ranny gangster
7.9 1987 Michał Wójcik
6.7 1985 (gościnnie)
7.6 1983 Pritsch
6.6 1983
7.7 1981 Policjant w cywilu
6.9 1980 Starszy grupy Belgów

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Hencz filmy Jan Hencz najlepsze filmy Jan Hencz zdjęcia Jan Hencz galeria Jan Hencz biografia Jan Hencz nominacje Jan Hencz nagrody i wyróżnienia Jan Hencz filmografia Jan Hencz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.