Jan Kozaczuk
Data urodzenia: 1971-06-05
Miejsce urodzenia: Białystok, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
7.7 2007 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
5.4 2006 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
4.5 2006 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
8.2 2005 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
6.9 2004 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
5.9 2003 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
6.6 2003 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
7.2 2003 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
7.2 2002 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
7.2 2001 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
6.8 1999 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)
7.0 1998 Pracownik sieci komórkowej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Kozaczuk filmy Jan Kozaczuk najlepsze filmy Jan Kozaczuk zdjęcia Jan Kozaczuk galeria Jan Kozaczuk biografia Jan Kozaczuk nominacje Jan Kozaczuk nagrody i wyróżnienia Jan Kozaczuk filmografia Jan Kozaczuk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.