Jan Mayzel
Data urodzenia: 1930-01-05
Miejsce urodzenia: Milanówek, Polska
Stan cywilny: żona Zofia Merle

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2006 (gościnnie)
8.2 2005 (gościnnie)
6.9 2004 (gościnnie)
5.7 2002 (gościnnie)
7.2 2001 (gościnnie)
4.7 2001 (gościnnie)
6.6 1999 (gościnnie)
6.1 1999 (gościnnie)
7.7 1995 (gościnnie)
7.4 1995 (gościnnie)
6.5 1995 (gościnnie)
5.2 1995 (gościnnie)
8.0 1994 (gościnnie)
3.8 1994 (gościnnie)
6.7 1993 (gościnnie)
6.6 1992 (gościnnie)
6.0 1990 (gościnnie)
6.5 1989 (gościnnie)
7.5 1988 (gościnnie)
4.3 1988 (gościnnie)
7.6 1988 (gościnnie)
7.5 1987 (gościnnie)
7.7 1986 (gościnnie)
7.0 1986 (gościnnie)
6.0 1985 (gościnnie)
7.4 1984 (gościnnie)
8.3 1983 (gościnnie)
6.8 1982 (gościnnie)
6.6 1982 (gościnnie)
7.5 1980 (gościnnie)
7.8 1980 (gościnnie)
7.9 1980 (gościnnie)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)
7.7 1978 (gościnnie)
7.5 1966 (gościnnie)
7.4 1965 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Mayzel filmy Jan Mayzel najlepsze filmy Jan Mayzel zdjęcia Jan Mayzel galeria Jan Mayzel biografia Jan Mayzel nominacje Jan Mayzel nagrody i wyróżnienia Jan Mayzel filmografia Jan Mayzel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.