January Brunov
Data urodzenia: 1964-02-12
Miejsce urodzenia: Nowa Ruda, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2008 Ojciec Toli (gościnnie)
6.3 2008 Trener (gościnnie)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Haresh Chandra (polski dubbing)
5.7 2006 Wojtek Brzezina, brat Marcina
3.7 2004 Porucznik Klinge, oficer ABW
6.0 2004 Edward Holtzman, szef konkurencyjnego "Texas Hamburgera", były chłopak Magdy
6.9 2004 Tomasz Smoliński, były mąż Moniki (gościnnie)
7.2 2003 "Bankier" (gościnnie)
4.9
As
2002 Adam "Kulawy", były kaskader (gościnnie)
7.2 2002 Trener w siłowni (głos) (gościnnie)
7.8 2002 Kakashi Hatake (polski dubbing)
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Ojciec Tabity (polski dubbing)
6.5 2000 Taylor, trener koszykówki
6.7 2000 (polski dubbing)
5.3 1999 Rafał, nauczyciel wf-u w liceum Weroniki(gościnnie)
6.5 1999 Strażnik w supermarkecie
8.0
Szalony Jack, pirat
Mad Jack the Pirate
1998 Szalony Jack (polski dubbing)
7.0 1996 Oficer UOP Cichy (gościnnie)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 Race Bannon (polski dubbing)
7.3 1996 Trener Winberg (polski dubbing)
8.0
Świat według Ludwiczka
Life with Louie
1995 Ludwiczek (polski dubbing)
7.5 1995 Cichy, podwładny szefa UOP (gościnnie)
6.7 1995 Filip
7.4
Superświnka
Tonde Buurin
1994 Fowley Fatlack (polski dubbing)
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 (polski dubbing)
6.1 1991 Strażnik w łagrze
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 (polski dubbing)
7.4 1989 "Dryblas", pasażer promu
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Bubbles, mysz która okradała członków Klub Koli / Chiron, mumia / Mięśniak z bandy Belli Romanzo
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka
New Adventures of Winnie the Pooh, The
1988 (polski dubbing)
7.6 1988 Raczewski (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Tami (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

January Brunov filmy January Brunov najlepsze filmy January Brunov zdjęcia January Brunov galeria January Brunov biografia January Brunov nominacje January Brunov nagrody i wyróżnienia January Brunov filmografia January Brunov aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.