Janusz Łagodziński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
6.7 2010 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
6.5 2010 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
8.1 2008 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
7.2 2008 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
3.9 2008 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
7.7 2007 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
5.1 2007 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
4.5 2006 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
8.2 2005 Jaworski (gościnnie)
5.7 2004 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
6.9 2004 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
4.7 2003 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)
7.5 1995 Dobrzański, gospodarz Konarskich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz Łagodziński filmy Janusz Łagodziński najlepsze filmy Janusz Łagodziński zdjęcia Janusz Łagodziński galeria Janusz Łagodziński biografia Janusz Łagodziński nominacje Janusz Łagodziński nagrody i wyróżnienia Janusz Łagodziński filmografia Janusz Łagodziński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.