Janusz Leśniewski
Data urodzenia: 1951-11-28
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
6.3 2010 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
6.7 2010 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
6.4 2009 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
8.1 2008 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
3.9 2008 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
7.1 2008 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
6.3 2008 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
6.8 2007 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
4.4 2006 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
5.7 2006 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
4.5 2006 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
6.9 2004 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
5.3 2002 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
5.7 2000 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
7.0 1998 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
5.1 1998 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
10.0 1998 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
7.0 1996 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
5.0 1994 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
6.7 1994 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
5.8 1993 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
7.8 1988 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
6.2 1987 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
7.8 1980 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)
6.3 1975 "Ksiądz", agent gestapo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz Leśniewski filmy Janusz Leśniewski najlepsze filmy Janusz Leśniewski zdjęcia Janusz Leśniewski galeria Janusz Leśniewski biografia Janusz Leśniewski nominacje Janusz Leśniewski nagrody i wyróżnienia Janusz Leśniewski filmografia Janusz Leśniewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.