Janusz Szydłowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2009 Jerzy (gościnnie)
7.2 2008 Ginekolog (gościnnie)
3.6
Leniuchowo
LazyTown
2004 Robbie Zgniłek (polski dubbing)
6.9 2004 Prokurator Roman Spychowski (gościnnie)
7.2 2003 Antonow (gościnnie)
6.9 1998 Jarosław Kita, wiceprezes NBP
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Lektor (polski dubbing)
7.0 1984 Porucznik prowadzący śledztwo w sprawie śmierci Kaliny(gościnnie)
7.6 1982 (gościnnie)
6.8 1978
6.2 1974 Lekarz(gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Lektor II (Polskie Nagrania) (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz Szydłowski filmy Janusz Szydłowski najlepsze filmy Janusz Szydłowski zdjęcia Janusz Szydłowski galeria Janusz Szydłowski biografia Janusz Szydłowski nominacje Janusz Szydłowski nagrody i wyróżnienia Janusz Szydłowski filmografia Janusz Szydłowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.