Jarosław Borodziuk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Żołnierz radziecki
4.8 2010 Zabielski
6.9 2004 Oficer (gościnnie)
4.7 2002 Kalinowski, ojciec Tomka (gościnnie)
4.3 2001 Rolnik
3.6 2001
7.8
Dom
1980 Sierżant MO (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jarosław Borodziuk filmy Jarosław Borodziuk najlepsze filmy Jarosław Borodziuk zdjęcia Jarosław Borodziuk galeria Jarosław Borodziuk biografia Jarosław Borodziuk nominacje Jarosław Borodziuk nagrody i wyróżnienia Jarosław Borodziuk filmografia Jarosław Borodziuk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.