Jarosław Gruda
Data urodzenia: 1965-04-16
Miejsce urodzenia: Sztabin, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2013 Cieśla
7.5 2012 Kierownik spółdzielni rolniczej
6.8 2011 Chłop (gościnnie)
5.4 2011 Chłop (gościnnie)
0.0 2011 Chłop (gościnnie)
6.8 2011 Chłop (gościnnie)
6.3 2010 Chłop (gościnnie)
5.5 2009 Chłop (gościnnie)
8.1 2008 Chłop (gościnnie)
6.3 2008 Chłop (gościnnie)
6.8 2007 Chłop (gościnnie)
4.5 2007 Chłop (gościnnie)
6.8 2007 Chłop (gościnnie)
4.6 2007 Chłop (gościnnie)
5.1 2007 Chłop (gościnnie)
5.4 2006 Chłop (gościnnie)
5.0 2005 Chłop (gościnnie)
5.3 2005 Chłop (gościnnie)
3.5 2005 Chłop (gościnnie)
6.0 2004 Chłop (gościnnie)
6.9 2004 Chłop (gościnnie)
5.9 2003 Chłop (gościnnie)
5.8 2003 Chłop (gościnnie)
7.2 2003 Chłop (gościnnie)
5.3 2002 Chłop (gościnnie)
7.2 2002 Chłop (gościnnie)
7.0 2001 Chłop (gościnnie)
6.8 2000 Chłop (gościnnie)
6.4 2000 Chłop (gościnnie)
3.5 1999 Chłop (gościnnie)
5.7 1999 Chłop (gościnnie)
5.4 1998 Chłop (gościnnie)
6.8 1998 Chłop (gościnnie)
7.0 1998 Chłop (gościnnie)
6.7 1997 Chłop (gościnnie)
7.4 1997 Chłop (gościnnie)
6.5 1997 Chłop (gościnnie)
6.8 1996 Chłop (gościnnie)
6.7 1996 Chłop (gościnnie)
6.8 1995 Chłop (gościnnie)
7.7 1995 Chłop (gościnnie)
5.2 1995 Chłop (gościnnie)
6.0 1995 Chłop (gościnnie)
3.8 1994 Chłop (gościnnie)
6.6 1992 Chłop (gościnnie)
6.8 1991 Chłop (gościnnie)
6.4 1991 Chłop (gościnnie)
6.5 1989 Chłop (gościnnie)
6.3 1987 Chłop (gościnnie)
6.7 1986 Chłop (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jarosław Gruda filmy Jarosław Gruda najlepsze filmy Jarosław Gruda zdjęcia Jarosław Gruda galeria Jarosław Gruda biografia Jarosław Gruda nominacje Jarosław Gruda nagrody i wyróżnienia Jarosław Gruda filmografia Jarosław Gruda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.