Jarosław Strzała
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.9 2008 Koleś (gościnnie)
7.8 2008 Koleś (gościnnie)
4.6 2007 Koleś (gościnnie)
4.6 2005 Koleś (gościnnie)
8.2 2005 Złodziej Robert Drabik (gościnnie)
6.9 2004 Koleś (gościnnie)
6.1 2002 Koleś (gościnnie)
4.2 2000 Koleś (gościnnie)
6.7 1999 Koleś (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jarosław Strzała filmy Jarosław Strzała najlepsze filmy Jarosław Strzała zdjęcia Jarosław Strzała galeria Jarosław Strzała biografia Jarosław Strzała nominacje Jarosław Strzała nagrody i wyróżnienia Jarosław Strzała filmografia Jarosław Strzała aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.