Jędrzej Taranek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010
6.7 2010 Student Tomek (gościnnie)
6.3 2008 Policjant Paruzel
6.9 2004 Pracownik stacji benzynowej (gościnnie)
7.2 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jędrzej Taranek filmy Jędrzej Taranek najlepsze filmy Jędrzej Taranek zdjęcia Jędrzej Taranek galeria Jędrzej Taranek biografia Jędrzej Taranek nominacje Jędrzej Taranek nagrody i wyróżnienia Jędrzej Taranek filmografia Jędrzej Taranek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.