Jerzy Grałek
Data urodzenia: 1946-06-23
Miejsce urodzenia: Sosnowiec, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
6.5 2010 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
4.9 2009 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
6.4 2009 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
4.6 2005 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
6.9 2004 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.2 2003 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
5.7 2002 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
6.2 1999 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
6.7 1999 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
5.7 1999 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
6.9 1998 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.8
Świt na opak
Aube a l'envers, L'
1995 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.4 1994 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.1 1992 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.7 1989 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.7
Triumf ducha
Triumph of the Spirit
1989 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.8 1988 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.8 1988 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
6.3 1985 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.5 1984 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.6 1982 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.5 1975 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
5.9 1972 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)
7.5 1968 Jubiler Wacław Cymes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Grałek filmy Jerzy Grałek najlepsze filmy Jerzy Grałek zdjęcia Jerzy Grałek galeria Jerzy Grałek biografia Jerzy Grałek nominacje Jerzy Grałek nagrody i wyróżnienia Jerzy Grałek filmografia Jerzy Grałek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.