Jerzy Krasuń
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2007 (gościnnie)
6.5 2006 Lekarz więzienny (gościnnie)
6.9 2004 Barucki, właściciel samochodu (gościnnie)
7.9 1987 (gościnnie)
5.1 1983
8.3 1983 (gościnnie)
6.2 1978 "Piła"
7.6 1976 (gościnnie)
5.9 1975
6.2 1974 ZWM-owiec(gościnnie)
7.4 1973 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Krasuń filmy Jerzy Krasuń najlepsze filmy Jerzy Krasuń zdjęcia Jerzy Krasuń galeria Jerzy Krasuń biografia Jerzy Krasuń nominacje Jerzy Krasuń nagrody i wyróżnienia Jerzy Krasuń filmografia Jerzy Krasuń aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.