Jerzy Matałowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Starszy pan (gościnnie)
7.2 2010 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)
8.1 2008 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)
6.9 2004 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)
6.7 1993 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)
5.7 1978 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)
6.3 1978 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)
7.0 1978 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)
6.4 1971 Aptekarz Adam Golański (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Matałowski filmy Jerzy Matałowski najlepsze filmy Jerzy Matałowski zdjęcia Jerzy Matałowski galeria Jerzy Matałowski biografia Jerzy Matałowski nominacje Jerzy Matałowski nagrody i wyróżnienia Jerzy Matałowski filmografia Jerzy Matałowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.