Jerzy Pal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Ech, właściciel hurtowni
6.5 2011 Ech, właściciel hurtowni
5.6 2010 Ech, właściciel hurtowni
4.3 2009 Ech, właściciel hurtowni
7.0 2007 Ech, właściciel hurtowni
5.4 2006 Ech, właściciel hurtowni
5.0 2005 Ech, właściciel hurtowni
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Ech, właściciel hurtowni
6.9 2004 Ech, właściciel hurtowni
4.7 2002 Ech, właściciel hurtowni
7.2 2001 Ech, właściciel hurtowni
5.9 0 Ech, właściciel hurtowni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Pal filmy Jerzy Pal najlepsze filmy Jerzy Pal zdjęcia Jerzy Pal galeria Jerzy Pal biografia Jerzy Pal nominacje Jerzy Pal nagrody i wyróżnienia Jerzy Pal filmografia Jerzy Pal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.