Jerzy Pożarowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2008 Stedtke (gościnnie)
3.9 2008 Stedtke (gościnnie)
5.4 2007 Stedtke (gościnnie)
4.6 2007 Stedtke (gościnnie)
8.2 2005 Chorąży z Bemowa (gościnnie)
6.9 2004 Stedtke (gościnnie)
7.2 2001 Stedtke (gościnnie)
4.7 2001 Stedtke (gościnnie)
6.9 1998 Stedtke (gościnnie)
7.4 1997 Stedtke (gościnnie)
6.1 1991 Stedtke (gościnnie)
6.3 1991 Stedtke (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Stedtke (gościnnie)
6.2 1980 Stedtke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Pożarowski filmy Jerzy Pożarowski najlepsze filmy Jerzy Pożarowski zdjęcia Jerzy Pożarowski galeria Jerzy Pożarowski biografia Jerzy Pożarowski nominacje Jerzy Pożarowski nagrody i wyróżnienia Jerzy Pożarowski filmografia Jerzy Pożarowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.