Joanna Gleń
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Ciężarna pacjentka (gościnnie)
7.2 2010 Przedszkolanka (gościnnie)
6.5 2010 Hanna (gościnnie)
7.2 2008 Pielęgniarka (gościnnie)
4.4 2005 Julia Traczyńska
6.9 2004 Natalia, opiekunka Krzysia Brodeckiego (gościnnie)
5.8 2003 Maria Teresa Łubicz, kuzynka ordynatora (gościnnie)
7.2 2003 Ewa, członkini sekty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Gleń filmy Joanna Gleń najlepsze filmy Joanna Gleń zdjęcia Joanna Gleń galeria Joanna Gleń biografia Joanna Gleń nominacje Joanna Gleń nagrody i wyróżnienia Joanna Gleń filmografia Joanna Gleń aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.