Joanna Kasperska
Data urodzenia: 1948-08-19
Miejsce urodzenia: Otwock, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2010 Ilona
7.2 2010 Piątkowa
6.5 2010 Właścicielka baru (gościnnie)
6.3 2008 Gospodyni Grzegorza (gościnnie)
6.9 2004 Kierowniczka banku (gościnnie)
7.2 2003 Bibliotekarka (gościnnie)
4.9
As
2002 Dyrektorka liceum
4.8
Biały Kruk
White Raven, The
1998 Mildred
6.5 1997 Marusia, żona oficera radzieckiego (gościnnie)
7.7 1995 Funkcjonariuszka Straży Miejskiej
6.7 1994 Joanna (gościnnie)
6.1 1994 Sprzedawczyni (niewymieniony w czołówce)
5.7 1993 Ząbkowska
6.8 1991 Sekretarka Bergmana
7.7 1987 Przelotna znajoma mordercy
6.8 1985 Teresa
4.4 1984 Celniczka
7.8 1983 Strażniczka w Dunajcu
6.7 1981 Dętka
7.9 1980 Prostytutka (gościnnie)
7.8 1979 Irena
6.8 1978 Tośka (gościnnie)
6.2 1974 Zośka, córka leśniczego Cuda
7.7 1971 Autostopowiczka(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Kasperska filmy Joanna Kasperska najlepsze filmy Joanna Kasperska zdjęcia Joanna Kasperska galeria Joanna Kasperska biografia Joanna Kasperska nominacje Joanna Kasperska nagrody i wyróżnienia Joanna Kasperska filmografia Joanna Kasperska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.