Joanna Kupińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Strażniczka na lotnisku
6.5 2011 Justyna
5.8 2010 Anna Winkler
4.0 2005 Małgosia
4.6 2005 Nadja Sukowa (gościnnie)
6.9 2004 Iza (gościnnie)
4.9 2003 Paulina
7.2 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Kupińska filmy Joanna Kupińska najlepsze filmy Joanna Kupińska zdjęcia Joanna Kupińska galeria Joanna Kupińska biografia Joanna Kupińska nominacje Joanna Kupińska nagrody i wyróżnienia Joanna Kupińska filmografia Joanna Kupińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.