Joanna Turkowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Policjantka
5.6 2010 Beata Grabczyk (gościnnie)
3.9 2008 Anna Podolak (gościnnie)
5.4 2007 Listonoszka (gościnnie)
7.7 2007 Zakonnica (gościnnie)
6.9 2004 Elżbieta Jawor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Turkowska filmy Joanna Turkowska najlepsze filmy Joanna Turkowska zdjęcia Joanna Turkowska galeria Joanna Turkowska biografia Joanna Turkowska nominacje Joanna Turkowska nagrody i wyróżnienia Joanna Turkowska filmografia Joanna Turkowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.