Jolanta Nowicka
Data urodzenia: 1955-03-31
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2009
6.3 2008 Doktor Karmańska (gościnnie)
5.0 2005 Matka Halinki (gościnnie)
6.9 2004 Matka Mirka (gościnnie)
6.9 2000 (polski dubbing)
3.2
Zły pies
Bad Dog
1998 (polski dubbing)
7.4 1997 (gościnnie)
4.4 1996
5.1 1993 Matka Wojtka Szańskiego
6.7 1993 Jadwiga Hryniuk, siostra Rawikowej (gościnnie)
6.9 1987 Agata
7.0 1987 Kucharka Jadzia, koleżanka Smoliwąsowej
6.3 1986 Jadwiga, żona Władysia
6.5 1986 Kasia
9.2 1985 Kornelia Biniewska - von Zwirner
5.9 1983 Zofia
7.8 1980 Jola Sieradzka, żona Kazika(gościnnie)
7.8
Dom
1980 Pielęgniarka (gościnnie)
5.2 1977 Łączniczka(niewymieniony w czołówce)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jolanta Nowicka filmy Jolanta Nowicka najlepsze filmy Jolanta Nowicka zdjęcia Jolanta Nowicka galeria Jolanta Nowicka biografia Jolanta Nowicka nominacje Jolanta Nowicka nagrody i wyróżnienia Jolanta Nowicka filmografia Jolanta Nowicka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.