Julia Krynke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Edyta, żona Zbyszka
7.9 2007 Dziennikarka (gościnnie)
6.8 2007 Żarówa
6.9 2004 Anna Rybik (zabita dziewczyna) (2005) (gościnnie)
7.2 2002 Edyta Kartacz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Krynke filmy Julia Krynke najlepsze filmy Julia Krynke zdjęcia Julia Krynke galeria Julia Krynke biografia Julia Krynke nominacje Julia Krynke nagrody i wyróżnienia Julia Krynke filmografia Julia Krynke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.