Justyna Sieniawska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Aneta Lato(gościnnie)
6.8 2011 Aneta Lato (gościnnie)
4.2 2010 Reporterka
3.9 2008 Justyna Riter
7.7 2007 Dziewczyna Matajewicza (gościnnie)
4.6 2007 Dziewczyna na plaży (gościnnie)
4.6 2005
6.9 2004 Alpinistka Alina (gościnnie)
8.1 2003 Rakowska (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Justyna Sieniawska filmy Justyna Sieniawska najlepsze filmy Justyna Sieniawska zdjęcia Justyna Sieniawska galeria Justyna Sieniawska biografia Justyna Sieniawska nominacje Justyna Sieniawska nagrody i wyróżnienia Justyna Sieniawska filmografia Justyna Sieniawska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.