Kamil Maćkowiak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Igor Karmicki (gościnnie)
7.2 2008 Damian Ryś
7.9 2007 Mężczyzna zabity przez Sarnecką (gościnnie)
6.9 2006 Kosma
7.9 2004 Majchrzak, adiutant ministra Obrony Narodowej (gościnnie)
6.9 2004 Prokurator okręgowy Jacek Dumicz
4.7 2003 Włodek Małecki, uczestnik konkursu na Mistera regionu

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kamil Maćkowiak filmy Kamil Maćkowiak najlepsze filmy Kamil Maćkowiak zdjęcia Kamil Maćkowiak galeria Kamil Maćkowiak biografia Kamil Maćkowiak nominacje Kamil Maćkowiak nagrody i wyróżnienia Kamil Maćkowiak filmografia Kamil Maćkowiak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.