Karina Kunkiewicz
Data urodzenia: 1974
Miejsce urodzenia: mąż Piotr Narożnik, córka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.1 2010 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.1 2010 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.7 2010 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.5 2010 Sprzedawczyni (gościnnie)
4.6 2007 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.4 2007 Sprzedawczyni (gościnnie)
5.4 2006 Sprzedawczyni (gościnnie)
3.4 2005 Sprzedawczyni (gościnnie)
3.5 2005 Sprzedawczyni (gościnnie)
3.7 2004 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.9 2004 Sprzedawczyni (gościnnie)
5.2 2003 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.2 2002 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.2 2000 Sprzedawczyni (gościnnie)
4.2 2000 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.1 1999 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.0 1998 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Sprzedawczyni (gościnnie)
5.4 1997 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.5 1991 Sprzedawczyni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karina Kunkiewicz filmy Karina Kunkiewicz najlepsze filmy Karina Kunkiewicz zdjęcia Karina Kunkiewicz galeria Karina Kunkiewicz biografia Karina Kunkiewicz nominacje Karina Kunkiewicz nagrody i wyróżnienia Karina Kunkiewicz filmografia Karina Kunkiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.