Karolina Nowakowska
Data urodzenia: 1982-05-17
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Karolina Nowakowska jest aktorką i tancerką. Zdobyła m.in. Mistrzostwo Polski i Puchar Polski w stepowaniu, a także. Mistrzostwo Republiki Czeskiej. - Urodziła się w Polsce, w Warszawie, jednak w jej żyłach płynie nieco czeskiej krwi, jako że jej mama - Jirina Nowakowska, założycielka pierwszej w Polsce, profesjonalnej szkoły stepowania Tap & Jazz Dance - jest Czeszką urodzoną w Pradze. Aktorstwo Karolina studiowała w szkole przy Teatrze Żydowskim w Warszawie. Wcześniej ukończyła Wyższą Szkołę Dziennikarstwa im M. Wańkowicza oraz szkołę muzyczną (gra na fortepianie). Widzowie znają ją m.in. z seriali "Pitbull", "Zostać Miss 2", "Na Wspólnej" i "Samo życie".
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2011 Prokurator (gościnnie)
5.1 2007 Prokurator (gościnnie)
7.3 2006 Prokurator (gościnnie)
3.5 2005 Prokurator (gościnnie)
7.1 2005 Prokurator (gościnnie)
3.7 2005 Prokurator (gościnnie)
8.2 2005 Prokurator (gościnnie)
7.9 2004 Prokurator (gościnnie)
3.7 2004 Prokurator (gościnnie)
6.9 2004 Prokurator (gościnnie)
4.9 2003 Prokurator (gościnnie)
7.2 2002 Prokurator (gościnnie)
5.7 2000 Prokurator (gościnnie)
5.3 1999 Prokurator (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karolina Nowakowska filmy Karolina Nowakowska najlepsze filmy Karolina Nowakowska zdjęcia Karolina Nowakowska galeria Karolina Nowakowska biografia Karolina Nowakowska nominacje Karolina Nowakowska nagrody i wyróżnienia Karolina Nowakowska filmografia Karolina Nowakowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.