Katarzyna Chrzanowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2005 Ewa Markiewicz (gościnnie)
6.9 2004 Elżbieta Spychowska (gościnnie)
4.2 2000 Ewa Werner
6.5 2000 Maria, matka Maxa
8.1
Rzeka nadziei
Riviere Espérance, La
1995
6.7 1994 Justyna
7.7 1989 Prostytutka w winiarni
7.6 1988 Elza Gurke "Szarotka", kuzynka Wisnera, agentka Abwehry
7.5 1988 branka
7.8 1988 Ula Bełzecka, córka chorążego
6.2 1987 Irena
8.2 1987
6.3 1986 młoda Róża
6.7 1985 Kasia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Chrzanowska filmy Katarzyna Chrzanowska najlepsze filmy Katarzyna Chrzanowska zdjęcia Katarzyna Chrzanowska galeria Katarzyna Chrzanowska biografia Katarzyna Chrzanowska nominacje Katarzyna Chrzanowska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Chrzanowska filmografia Katarzyna Chrzanowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.