Katarzyna Dąbrowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2008 Graba, strażniczka na Pawiaku
6.5 2006 Graba, strażniczka na Pawiaku
6.9 2004 Graba, strażniczka na Pawiaku
6.9 1983 Graba, strażniczka na Pawiaku
7.5 1978 Graba, strażniczka na Pawiaku
5.8 1976 Graba, strażniczka na Pawiaku

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Dąbrowska filmy Katarzyna Dąbrowska najlepsze filmy Katarzyna Dąbrowska zdjęcia Katarzyna Dąbrowska galeria Katarzyna Dąbrowska biografia Katarzyna Dąbrowska nominacje Katarzyna Dąbrowska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Dąbrowska filmografia Katarzyna Dąbrowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.