Katarzyna Gajdarska
Data urodzenia: 1966

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2008 Małgosia, żona Ryśka (gościnnie)
6.9 2004 Brunetka (gościnnie)
6.2 1999 Znajoma Adama przy barze
6.1 1999 opiekunka do dzieci
6.0 1996 Recepcjonistka
7.0 1996 Kulska (gościnnie)
7.5 1995 Ildiko, Węgierka
5.2 1995 Sekretarka Simmonsa w FIB (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Gajdarska filmy Katarzyna Gajdarska najlepsze filmy Katarzyna Gajdarska zdjęcia Katarzyna Gajdarska galeria Katarzyna Gajdarska biografia Katarzyna Gajdarska nominacje Katarzyna Gajdarska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Gajdarska filmografia Katarzyna Gajdarska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.