Katarzyna Herman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2012 Edyta
6.5 2011 Ewelina Bargan, naczelniczka Komendy Rejonowej Warszawa-Czerniaków
5.2 2009 Monika
7.5 2009 Sędzia Maria Gurowska
7.2 2009 Sokołowska
4.8 2009 Zuzanna Gwizdak
6.3 2008 Nina Olszyńska (gościnnie)
7.9 2007 Magda Basiak (gościnnie)
7.7 2007 Aleksandra Pyszny, szefowa gabinetu politycznego premiera
6.7 2005 Karolina Waligóra
3.5 2005 Alicja (gościnnie)
5.0 2005 Janeczka Jurewicz, siostra Marysi
6.9 2004 Marta Lipska, właścicielka baru (gościnnie)
6.1 2003 Adwokatka (gościnnie)
5.8 2001 Tamara
5.6 2000 Monika
5.7 1999 Beata Połój (gościnnie)
6.5 1997 Janeczka Jurewicz
7.8
Dom
1980 "Meta" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Herman filmy Katarzyna Herman najlepsze filmy Katarzyna Herman zdjęcia Katarzyna Herman galeria Katarzyna Herman biografia Katarzyna Herman nominacje Katarzyna Herman nagrody i wyróżnienia Katarzyna Herman filmografia Katarzyna Herman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.