Katarzyna Jamróz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.1 2008 Hanna Krzywulska (gościnnie)
2.6 2008 Ewa Zabłotna (gościnnie)
6.3 2008 Teresa (gościnnie)
6.9 2004 Marta Drachmańska
8.1 2003 Irmina, siostra Auguścikowej (gościnnie)
4.7 2002 Doktor Halina Kwiatkowska (gościnnie)
4.7 2001 Bożena, partnerka Marka Lisowskiego

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Jamróz filmy Katarzyna Jamróz najlepsze filmy Katarzyna Jamróz zdjęcia Katarzyna Jamróz galeria Katarzyna Jamróz biografia Katarzyna Jamróz nominacje Katarzyna Jamróz nagrody i wyróżnienia Katarzyna Jamróz filmografia Katarzyna Jamróz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.