Katarzyna Maternowska
Data urodzenia: 1973-04-12

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2008 Matka Karoliny (gościnnie)
5.1 2007 Dziennikarka (gościnnie)
6.4 2006 Prokurator (gościnnie)
3.5 2005 Kobiecy głos z offu (gościnnie)
6.9 2004 Alicja Pachman, żona Grzegorza (gościnnie)
5.3 2002 Driada (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Maternowska filmy Katarzyna Maternowska najlepsze filmy Katarzyna Maternowska zdjęcia Katarzyna Maternowska galeria Katarzyna Maternowska biografia Katarzyna Maternowska nominacje Katarzyna Maternowska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Maternowska filmografia Katarzyna Maternowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.