Katarzyna Paskuda
Data urodzenia: 1979-09-13
Miejsce urodzenia: Płock, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2008 Blondynka (gościnnie)
3.9 2008 Anna Jaracz (gościnnie)
5.4 2007 Dagmara (gościnnie)
2.0 2007 Redaktorka Monika
5.4 2006 Oksana Timoszuk, gosposia magistra Nowackiego (gościnnie)
5.3 2005 Pani Gorąca (gościnnie)
6.9 2004 Ola Paprocka, pracownica kantoru "Bigosa" (2005) (gościnnie)
5.9 2003 Zaza
4.9 2003 Kaśka
5.8 2003 (gościnnie)
6.2 2000 Krupierka w kasynie(niewymieniony w czołówce)
3.0 1999 Kandydatka na stewardessę

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Paskuda filmy Katarzyna Paskuda najlepsze filmy Katarzyna Paskuda zdjęcia Katarzyna Paskuda galeria Katarzyna Paskuda biografia Katarzyna Paskuda nominacje Katarzyna Paskuda nagrody i wyróżnienia Katarzyna Paskuda filmografia Katarzyna Paskuda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.