Katarzyna Radochońska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Grażyna Grochola (gościnnie)
7.1 2008 Grażyna Grochola (gościnnie)
5.1 2007 Grażyna Grochola (gościnnie)
5.4 2006 Grażyna Grochola (gościnnie)
3.4 2005 Grażyna Grochola (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Grażyna Grochola (gościnnie)
7.9 2004 Grażyna Grochola (gościnnie)
6.9 2004 Grażyna Grochola (gościnnie)
4.8 2003 Grażyna Grochola (gościnnie)
5.4 2003 Grażyna Grochola (gościnnie)
6.7 2003 Grażyna Grochola (gościnnie)
7.2 2003 Grażyna Grochola (gościnnie)
4.7 2002 Grażyna Grochola (gościnnie)
7.2 2002 Grażyna Grochola (gościnnie)
5.6 2001 Grażyna Grochola (gościnnie)
6.3 2001 Grażyna Grochola (gościnnie)
5.6 2000 Grażyna Grochola (gościnnie)
6.7 1999 Grażyna Grochola (gościnnie)
3.7 1998 Grażyna Grochola (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Radochońska filmy Katarzyna Radochońska najlepsze filmy Katarzyna Radochońska zdjęcia Katarzyna Radochońska galeria Katarzyna Radochońska biografia Katarzyna Radochońska nominacje Katarzyna Radochońska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Radochońska filmografia Katarzyna Radochońska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.