Katarzyna Skolimowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2008 Malinowska, uczestniczka wycieczki (gościnnie)
4.3 2007 Właścicielka agencji towarzyskiej (gościnnie)
7.4 2007 (polski dubbing)
8.4
Tropiciele zagadek
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
2007 (głos) (polski dubbing)
9.0
Rozgadana farma
Potlach
2006 (polski dubbing)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Matka mniszka (polski dubbing)
5.6 2005 Kandydatka na opiekunkę Franka (gościnnie)
6.9 2004 Matka Justyny (gościnnie)
6.6 2003 Dyrektorka liceum Uli
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 (polski dubbing)
6.6 1999 Nauczycielka
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 (polski dubbing)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 (polski dubbing)
6.5 1997 Sekretarka z sądu (gościnnie)
7.5 1995 Właścicielka restauracji na Starówce (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 (polski dubbing)
4.9
Patrol Jin Jina
Jin Jin and Panda Patrol
1994 (polski dubbing)
6.7 1993 Prokurator
6.6 1991 Oddziałowa w więzieniu w Olszynce Grochowskiej
6.8 1991 Szefowa (polski dubbing)
6.4 1991 Oddziałowa w więzieniu w Olszynce Grochowskiej
7.0 1987 Żona Owocnego
6.7 1987 "Pisarska" Stawrowska (niewymieniony w czołówce)
7.4 1986 Stażniczka w Auschwitz
7.8 1983 Strażniczka
8.3 1983 Krysia, sekretarka dyrektora (gościnnie)
6.5
Inspektor Gadżet
Inspector Gadget
1983 Madame (polski dubbing)
7.3 1979 Róża Luksemburg (gościnnie)
7.6 1979
5.2 1979 Wanda Wasilewska
6.8 1977 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio
7.5 1973 Wiejska dziewczyna porwana na zamek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Skolimowska filmy Katarzyna Skolimowska najlepsze filmy Katarzyna Skolimowska zdjęcia Katarzyna Skolimowska galeria Katarzyna Skolimowska biografia Katarzyna Skolimowska nominacje Katarzyna Skolimowska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Skolimowska filmografia Katarzyna Skolimowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.