Katarzyna Skrzypek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2008 Aktorka grająca "córkę" w "Rodzinie Trojanowskich" (gościnnie)
3.9 2008 Magdalena Pieniawa (gościnnie)
6.9 2004 (gościnnie)
4.2 2000 (gościnnie)
5.6 2000
5.7 1996 Kryśka(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Skrzypek filmy Katarzyna Skrzypek najlepsze filmy Katarzyna Skrzypek zdjęcia Katarzyna Skrzypek galeria Katarzyna Skrzypek biografia Katarzyna Skrzypek nominacje Katarzyna Skrzypek nagrody i wyróżnienia Katarzyna Skrzypek filmografia Katarzyna Skrzypek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.