Katarzyna Walter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2006 Bożena (gościnnie)
2.4 2006 Dagmara, narzeczona Edmunda Morawskiego
5.1 2006 Właścicielka mieszkania (gościnnie)
6.7 2005 Barbara Janicka (gościnnie)
6.5
Anioł stróż
Man of the House
2005
6.0 2004 Maria Świętokrzyska (gościnnie)
6.9 2004 Szefowa agencji reklamowej (gościnnie)
5.2 2003 Miranda Ochocka, właścicielka Instytutu Piękności (gościnnie)
6.4
W krainie władcy smoków
Spellbinder: Land of the Dragon Lord
1997 Guin
5.1
Śmierć w płytkiej wodzie
Halál sekély vízben
1994 Martha
8.2
Republika marzeń
Republik der Traume
1993
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Natasza
6.3 1991 Natalia
8.3 1990 archeolog Joanna
6.5 1985 Dziewczyna Sołtana

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Walter filmy Katarzyna Walter najlepsze filmy Katarzyna Walter zdjęcia Katarzyna Walter galeria Katarzyna Walter biografia Katarzyna Walter nominacje Katarzyna Walter nagrody i wyróżnienia Katarzyna Walter filmografia Katarzyna Walter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.