Katarzyna Żak
Data urodzenia: 1963-10-19
Miejsce urodzenia: Toruń, Polska
Stan cywilny: mąż Cezary Żak, 2 córki: Ola (ur. 1988) i Zuzia (ur. 1995)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2012 Królowa Klarion (polski dubbing)
0.0 2011 Siostra Bazylia
6.8 2009 Siostra dyżurna
5.4 2007 Fredka Skarżycka (gościnnie)
5.0 2005 Matka Bohatera
6.7 2005 Urszula Borecka (gościnnie)
4.4 2004 Alina Krawczyk
6.9 2004 Komisarz Aldona Struzik (gościnnie)
7.2 2002 Sprzedawczyni (gościnnie) (głos)
3.0 2001 Kobieta
6.4 2000 Kierowniczka domu kultury, kochanka Jakuba
6.6 1999 Uczestniczka interview u Nowaków, kuzynka Elwiry (gościnnie)
7.0 1998 Alina Krawczyk (od 96 odcinka) / Anna Spyra
7.4 1997 Opiekunka grupy przedszkolaków(gościnnie)
7.6 1995 (polski dubbing)
6.4 1993 Jolka, kobieta w pociągu
6.3 1991 Aktorka w spektaklu telewizyjnym(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Żak filmy Katarzyna Żak najlepsze filmy Katarzyna Żak zdjęcia Katarzyna Żak galeria Katarzyna Żak biografia Katarzyna Żak nominacje Katarzyna Żak nagrody i wyróżnienia Katarzyna Żak filmografia Katarzyna Żak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.